vineri, 2 februarie 2018

Ești un ”bun, bun Tată”

În timp ce ascultam cântecul lui Chris Tomlin ”Ești un bun, bun Tată”, versurile acestui cântec m-au făcut să mă gândesc la viața lui Elvis, unul dintre primii tineri care a intrat în grija fundației LOC.

Elvis a fost în îngrijirea noastră, beneficiind de serviciile oferite într-un apartament de tip rezidențial,  pentru o perioadă mai scurtă de timp, cu mai mult de 10 ani în urmă. De atunci, Elvis a devenit unul dintre ex-beneficiarii fundației, fiind integrat socio-profesional,  s-a căsătorit și a devenit tatăl a 3 copii minunați. A muncit din greu pentru a le oferi copiilor șansa de a merge la școală și a unei familii bune. Până anul trecut, Elvis, soția și cei trei copii locuiau într-o încăpere mică în casa tatălui soției lui. De mult timp, Elvis și familia lui au dorit să locuiască într-o casă pe care să o numească a lor.


La începutul anului 2017, Elvis la întrebat pe socrul său dacă poate construi o căsuță pe o parte din terenul casei în care locuiau. Având acceput lui, Elvis a lucrat din greu întregul an, a salvat cât mai mulți bani a putut pe lângă cheltuielile aferente cu întreținerea familiei și a început construcția unei case. În primăvara anului 2017 a turnat fundația unei case mici formate din 1 dormitor, un living / bucătărie și o baie mică. La sfârșitul anului, chiar înainte de Crăciun, el și familia sa s-au mutat în noua lor casă. Mai sunt multe lucruri de făcut în interiorul și în exteriorul casei, dar îl încurajăm pe Elvis să continue munca pe care a început-o, știind că a construit toată casa singur, cărămidă cu cărămidă. Fundația LOC l-a ajutat pe Elvis și familia acestuia în ultimii 10 ani sub diverse forme, primind în schimb mulțumirea lui și a familiei.  Pe parcursul anului 2017, fundația a susținut munca și construcția casei sub diverse forme (donații financiare și materiale), pentru ca el să-și poată termina casa.


Este posibil ca acest proiect să nu însemne foarte mult pentru majoritatea dintre noi, dar pentru Elvis și familia sa, este ceea ce ei numesc propria lor CASĂ. Ceea ce apreciem cel mai mult la Elvis este că indiferent cât de grele au fost anumite momente și întradevăr au fost vremuri grele, el a fost un tată bun pentru copiii săi. Suntem bucuroși să împărtășim această poveste cu dvs., deoarece ne reamintește că avem un ”bun, bun Tată”.

Dani M.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

"NU VOI LĂSA CA POVESTEA LOR SĂ SE TERMINE ASTFEL"

"CHIAR ACUM   TU AI PUTEREA PENTRU A SPUNE: „NU VOI LĂSA   CA POVESTEA LOR SĂ SE TERMINE ASTFEL” Acest lucru a făcu...