luni, 5 februarie 2018

Activități la Casa Juliana

Luna Decembrie și în special Crăciunul constituie o perioadă foarte aglomerată atât pentru pentru copii cât și pentru personalul din casa noastră. Și anul acesta programul a fost foarte încărcat dar în același timp plin de noi experiențe.

A fost minunat să sărbătorim Crăciunul într-o casă nouă, mai mare. Imediat după 1 decembrie am început să decorăm casa și bradul de Crăciun și aproape în fiecare zi am adăugat câte o decorațiune nouă. Toți copiii le-au ajutat pe mame să gătească prăjituri și fursecuri de Crăciun, au făcut felicitări pentru profesorii și învățătoarele lor de la școală, au mers în oraș pentru a vedea bradul de Crăciun și pentru a-l întâlni pe Moș Crăciun. Am descoperit din nou mesajul nașterii lui Isus în timp ce am citit și vorbit despre povestea Crăciunului.
Costi și Attila au fost vizitați de doi dintre frații lor mai mici, care sunt în îngrijire într-o familie de plasament și s-au bucurat foarte tare. Nicusor a petrecut și el câteva zile în perioada Crăciunului la familia care l-a crescut si s-a întors cu multe povești. Toți copiii au participat în piesa de Crăciun din acest an din cadrul bisericii având cântece și roluri specifice. Dar cel mai așteptat moment de către toți, mari sau mici, a fost ajunul Crăciunului când au desfăcut cadourile.
Înainte să se întoarcă la școală, una dintre mamele sociale i-a invitat pe toți copiii să stea peste noapte la ea acasă,  copiii având o experiență minunată pe care o amintesc de fiecare dată.

Mulțumim tuturor pentru sprijinul și implicarea în acest program. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

"NU VOI LĂSA CA POVESTEA LOR SĂ SE TERMINE ASTFEL"

"CHIAR ACUM   TU AI PUTEREA PENTRU A SPUNE: „NU VOI LĂSA   CA POVESTEA LOR SĂ SE TERMINE ASTFEL” Acest lucru a făcu...