marți, 16 aprilie 2019

Găini la Casa Ana-Nadia

În această primăvară, gospodăria casei Ana-Nadia s-a extins pentru a include 10 găini. Remi şi copiii au lucrat împreună toată vara şi toamna trecută pentru a construi un coteţ mai nou şi îmbunătăţit şi au aşteptat toată iarna pentru ca noile găini să sosească odată cu venirea primăverii.

A avea găini în curte este un lucru minunat deoarece oferă o oportunitate pentru copii să înveţe despre responsabilităţi şi deasemenea a avea sarcini în afara casei poate fi într-un fel terapeutic. Copiii ajută hrănind şi dând apă găinilor, dar partea lor favorită este să adune ouăle. De fapt, cel mai greu lucru până acum la avea găini pe curte este de a-i convinge pe copii că nu trebuie să verifice dacă sunt ouă la fiecare 10 minute.


Un alt motiv pentru a avea găini pe curte este, bineînţeles, pentru scopul practic de a avea ouă proaspete. O familie de 8 poate mânca o mulţime de ouă pe parcursul unei săptămâni. Adiţional, oportunitatea de a vinde ouăle extra la vecini poate oferi o lecţie importantă copiilor despre antreprenoriat şi gestionarea banilor. Suntem recunoscători sponsorilor şi donorilor noştri care ne ajută să susţinem aceste tipuri de iniţiative şi ne oferă o abordare holistică de vindecare pentru copiii noştri.

Emily Rodenbach Derta – Misionar SUA/Părinte Casa Ana-Nadia

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

"NU VOI LĂSA CA POVESTEA LOR SĂ SE TERMINE ASTFEL"

"CHIAR ACUM   TU AI PUTEREA PENTRU A SPUNE: „NU VOI LĂSA   CA POVESTEA LOR SĂ SE TERMINE ASTFEL” Acest lucru a făcu...