vineri, 19 aprilie 2019

Bucurându-ne de primăvară la Spitalul pentru bebeluşi

Programul de îngrijire a bebeluşilor din cadrul spitalului continuă. Momentele speciale din fiecare zi sunt însoţite de expresii simpatice, zâmbete încântătoare sau râsete pe măsură ce aceşti bebelaşi experimentează fiecare zi a vieţii. Sunt acele lucruri mici, fie că învaţă să se răsucească, să bată din palme, să stea, sau în cazul celor mai mărişori, să se dea jos din pătuţ şi să alerge în jurul camerei.
Dar este vorba şi despre lucruri mai importante, cum ar fi sărbătorirea zilelor de naştere. Luna trecută am avut o sărbătoare comună a primei lor zi de naștere pentru doi dintre copii. Bineînţeles, ca orice alt copil de 1 an, ei nu prea au înţeles ce se întâmplă, dar i-am îmbrăcat în hăinuţele lor cele mai frumoase, am avut tort şi am cântat oricum „La Mulţi Ani”.
Numărul copiilor fluctuează tot timpul, astfel de la 7 copii în luna Februarie am ajuns la 13 copii acum câteva săptămâni, înainte ca unii dintre copii să meargă acasă din nou. Cei câţiva bebeluşi nou veniţi a însemnat că mica sală s-a umplut cu câte un nou-născut în fiecare lună din luna decembrie pană în luna martie.
Este aşa o mare plăcere şi privilegiu să pot lucra cu aceşti copii, indiferent dacă sunt cu noi pentru o perioadă mai lungă sau mai scurtă de timp. Chiar şi atunci când sunt aşa de dificili, îi iubim cu toată inima și ne bucurăm împreună cu ei când vedem progresul lor.

Jo Fletcher - Misionar Australia

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

"NU VOI LĂSA CA POVESTEA LOR SĂ SE TERMINE ASTFEL"

"CHIAR ACUM   TU AI PUTEREA PENTRU A SPUNE: „NU VOI LĂSA   CA POVESTEA LOR SĂ SE TERMINE ASTFEL” Acest lucru a făcu...