vineri, 13 octombrie 2017

”Septembrie 2017 - o lună plină de noi provocări”

Septembrie este aici! Școala a început! O mulțime de emoții și entuziasm pentru toți copiii noștri mari și mici care se află în îngrijirea noastră. Începând cu Sergiu care e în ultimul an de grădiniță, urmat de cei din clasa întâi Laji, Costi și Nicusor, precum și de cei din clasa a 3-a, Attila și Eva, toată lumea este gata să se confrunte cu noi provocări și aventuri la școală dar în acelați timp și cu profesori noi, colegi noștri, dișcipline școlare noi și de ce nu, cu noi prieteni. Toți s-au bucurat să-și vadă colegii din nou, să-și arate noi pantofi sau ghiozdane care mai de care mai colorate și, bineînțeles, să vorbească despre super vacanța de vară. Să nu uităm deasemenea de Sergiu și Daniela care au început și ei liceul, amândoi fiind în clasa a XI-a.


În ceea ce privește ceilalți tineri din grija noastră, Ana are un loc de muncă stabil de câteva luni, Ștefan lucrează de o lună iar Ibi și Dita sunt în prezent în căutarea unui loc de muncă. Rugați-vă ca Dumnezeu să deschidă ușile pentru cele mai bune locuri de muncă posibile pentru tinerele noastre.

La începutul lunii august s-au făcut câteva schimbări în casele noastre de tip familial. Cei 6 copii de la Casa Juliana s-au mutat în Casa Ana Nadia, care începând cu luna septembrie a rămas doar cu doi dintre adolescenți: Laura și Daniela. Ceilalți adolescenți care au terminat liceul continuă programul deprinderilor de viață independentă prin căutarea celor mai potrivite locuri de muncă sau în unele cazuri cu primele zile la noul loc de muncă și în același timp prin începerea unei noi perioada a vieții lor prin mutarea din Casa Ana Nadia într-un apartament de fete și locuință de băieți alături de un mentor.


Așadar, luna septembrie a fost un nou început pentru majoritatea copiilor noștri, mutarea într-o casă nouă, noi cadre didactice și provocări la școală, adaptarea la viața independentă, locuri noi de muncă pentru tinerii noștri.

Mulțumim tuturor care sunt alături de noi în tot ceea ce facem prin rugăciune și sprijin.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

"NU VOI LĂSA CA POVESTEA LOR SĂ SE TERMINE ASTFEL"

"CHIAR ACUM   TU AI PUTEREA PENTRU A SPUNE: „NU VOI LĂSA   CA POVESTEA LOR SĂ SE TERMINE ASTFEL” Acest lucru a făcu...