marți, 31 octombrie 2017

Sărbătorirea zilelor de naștere

Departamentul nostru de plasament familial își continuă activitățile sale lunare prin vizite, consiliere/terapie, celebrarea zilelor de naștere și alte modalități de sprijin de care familiile au nevoie.

Una din activitățile importante pe care le desfășuram în programul de plasament familial este să sărbatorim zilele de naștere ale copiilor. Credem că este foarte important ca ei să știe că ziua lor de naștere contează și că este o zi specială. În lunile septembrie și octombrie am avut oportunitatea minunată să sărbatorim zilele de naștere a 3 copii din cadrul programului de plasament familial.

Știm cât de important este pentru ei să aibă activități și experiențe de viață în afara locuinței, astfel, ținând cont și de dorințele lor, unii au petrecut un timp extraordinar la un spațiu de joacă amenajat cu tot felul de jocuri si topogane interioare, au mâncat pizza și cartofi prăjiți (mâncarea preferata de ei), iar alții au avut oportunitatea de a mânca pentru prima data la McDonalds J. Bineînțeles nu a lipsit nici tortul delicios la care s-a mai adăugat înca o dorință nespusă a copiilor.


O dată cu sărbătorirea zilelor lor de naștere avem ocazia să oferim copiilor un mesaj de speranță, de celebrare a vieții lor.

Mulțumesc tuturor că a-ți făcut toate aceste experiențe frumoase posibile!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

"NU VOI LĂSA CA POVESTEA LOR SĂ SE TERMINE ASTFEL"

"CHIAR ACUM   TU AI PUTEREA PENTRU A SPUNE: „NU VOI LĂSA   CA POVESTEA LOR SĂ SE TERMINE ASTFEL” Acest lucru a făcu...