joi, 16 noiembrie 2017

Bal mascat Casa Juliana - ediția 2

În perioada 28 octombrie – 5 noiembrie, copiii din ciclul primar au beneficiat de o săptămână de vacanță. Având copii mici în Casa Juliana trebuie întotdeauna să le umplem timpul liber cu activități recreative, distractive și de socializare deoarece au o grămadă de energie pe care trebuie să și-o consume într-un fel sau altul, dar în același timp, vrem să învețe și lucruri noi.

Astfel, copiii de la Casa Juliana au cerut în ultimele șase luni cu insistență  o a doua ediție a petrecerii cu costume, deoarece prima noastră ediție a fost în februarie și copiii au avut un timp super minunat. Coincidența a făcut ca această săptămână de vacanță să fie în același timp cu petrecerile de Halloween. Din acest motiv am considerat că această săptămână de vacanță ar fi cel mai bun moment pentru a avea cea de-a doua ediție a petrecerii noastre costumate.


Cu puțin ajutor, Monica – instructorul nostru de educație a pregătit costume diverse, colorate și unele chiar originale pentru toți copii, exact așa cum își doreau. Prin urmare, Sergiu a fost costumat ca un liliac, Laji ca Spiderman, Nicusor a ales să fie un automobil BMW, Atilla s-a transformat într-un luptător ninja, Eva, o vrăjitoare bună, iar dorința lui Costi a fost să fie deghizat ca un bebeluș. Chiar și Monica s-a deghizat într-un personaj foarte amuzant românesc - PipiSosetica. Trebuie să menționăm că Atilla și-a creat singur costumul și sa gândit la fiecare detaliu, toți fiind foarte impresionați de creativitatea de care a dat dovadă.


După ce toată lumea s-a îmbrăcat și și-a prezentat costumele, seara a continuat cu muzică, dans, jocuri și bineînțeles super sesiunea de poze. Cea mai dulce parte a serii a fost la finalul petrecerii, când toată lumea a servit dulciuri gustoase și colorate făcute în cadrul casei.


Fotografiile noastre stau ca mărturie a timpului minunat și super distractiv pe care atât copiii cât și angajații l-au avut.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

"NU VOI LĂSA CA POVESTEA LOR SĂ SE TERMINE ASTFEL"

"CHIAR ACUM   TU AI PUTEREA PENTRU A SPUNE: „NU VOI LĂSA   CA POVESTEA LOR SĂ SE TERMINE ASTFEL” Acest lucru a făcu...