vineri, 20 martie 2015

Activități de ”Sf. Valentin” la Ogra



Cu ocazia sărbătorii de Sf. Valentin, copiii din Ogra au realizat în cadrul activităților desfășurate un proiect comun. După ce fiecare a împărtășit pe cine iubește cel mai mult (pe mama și pe tata, bineînțeles), folosind o bucată mare de carton, acuarele și amprenta palmelor au realizat o inimă uriașă. Deși au avut emoții la început, în special cei mici, deoarece nu au mai avut palmele colorate până acum, copiii s-au bucurat foarte tare în momentul în care felicitarea lor a fost finalizată.

Aproximativ 30 dintre copiii din grupa mică care participă la programele săptămânale, vor începe, începând cu acest an grupa pregătitoare. Astfel, în următoarele săptămâni vom veni în ajutorul familiilor pentru a facilita acest proces de înscriere a copiilor. Sperăm și ne rugăm în același timp ca acești copiii să primească tot suportul din partea famiilor lor pentru porni cu dreptul în această nouă etapă din viața lor.

Va mulțumim pentru ajutorul și rugăciunile îndreptate către programele de prevenire a abandonului desfășurate în comunitatea din localitatea Ogra.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

"NU VOI LĂSA CA POVESTEA LOR SĂ SE TERMINE ASTFEL"

"CHIAR ACUM   TU AI PUTEREA PENTRU A SPUNE: „NU VOI LĂSA   CA POVESTEA LOR SĂ SE TERMINE ASTFEL” Acest lucru a făcu...