luni, 8 mai 2017

Sărbătoarea Paștelui în cadrul departamentului rezidențial

Paștele este un timp pentru ca familia să se întâlnească și să sărbătorească învierea glorioasă a Domnului nostru Isus Hristos. Fiecare casă de tip familial al Fundației LOC a sărbătorit Paștele în felul lor, împreună cu copiii, ajungând la cel mai important mesaj: moartea și învierea lui Isus.

Vacanța de Paște pentru Casa Juliana a fost plină de activități și copiii s-au bucurat de vremea frumoasă cât mai mult posibil. Ei s-au pregătit pentru această sărbătoare cu ateliere de lucru manual, vopsitul ouălor și învățând despre Învierea lui Isus, apoi au avut timp liber afară mergând cu bicicletele sau jucându-se în spațiul de joacă. În a doua săptămână a vacanței am sărbătorit ziua de naștere a lui Sergiu, am făcut o excursie la un spațiu special de joacă și la grădină zoologică terminând cu prânzul în oraș.
Pe lângă cina de Paște, vopsirea ouălor și alte activități, adolescenții din Casa Ana Nadia au pregătit un picnic special într-unul dintre cele mai mari parcuri din Targu Mures. Au gătit împreună în aer liber, au jucat diferite jocuri, au făcut plimbări în pădure, având un timp binecuvântat și distractiv.
Copiii care se află în plasament familial au avut un timp minunat plin cu activități de lucru manual, jocuri, exemplificări ale păcatului printr-un experiment (folosind apă, clor și iod) și deasemenea au vorbit despre adevărata semnificație a Paștelui și despre modul în care Isus a luat păcatele noastre asupra Lui pentru ca noi să fim curățiți și iertați. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

"NU VOI LĂSA CA POVESTEA LOR SĂ SE TERMINE ASTFEL"

"CHIAR ACUM   TU AI PUTEREA PENTRU A SPUNE: „NU VOI LĂSA   CA POVESTEA LOR SĂ SE TERMINE ASTFEL” Acest lucru a făcu...