miercuri, 8 februarie 2017

Campania "Boots for Souls"



    Mulți dintre noi au parte de lucruri absolut normale într-o lume civilizată: apă potabilă, aer curat, o locuință decentă, mâncare de calitate, haine și încălțăminte. Există însa oameni care nu au parte de nici măcar jumătate din lucrurile enumerate mai sus.

   În cadrul programului de prevenire a abandonului familial și școlar pe care îl desfășuram în localitatea Ogra, în cadrul comunității de romi, una dintre prioritățile noastre este de a asigura, în limita posibilităților, haine și încălțăminte pentru copii care participă la programele săptămânale. Lipsa acestora face de multe ori ca părinții să nu își mai trimită copii la școală. Prin acest proiect dorim să venim în sprijinul părinților și astfel să facilităm accesul copiilor la educație.

   Pentru al patrulea an consecutiv, am reușit să oferim unui număr de 130 de copii, preșcolari și școlari, cizme și șosete de iarnă, în cadrul campaniei “Boots for souls” desfășurate de către Fundația LOC în luna Ianuarie.



   În cadrul aceleiași campanii, am donat aproximativ 400 de perechi de cizme și șosete de iarnă altor copii din comunitățile de romi din localitatea Târnăveni.


    Mulțumim tuturor celor care s-au implicat și anul acesta în aceasta campanie.










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

"NU VOI LĂSA CA POVESTEA LOR SĂ SE TERMINE ASTFEL"

"CHIAR ACUM   TU AI PUTEREA PENTRU A SPUNE: „NU VOI LĂSA   CA POVESTEA LOR SĂ SE TERMINE ASTFEL” Acest lucru a făcu...