marți, 16 octombrie 2018

Momente speciale la plasament familial

Uneori nu putem aprecia la adevărata valoare importanța unei zile de naștere. Este de fapt despre a spune cuiva cât este de important, prin simplu fapt că există, că e valoros și iubit.Acesta este mesajul pe care vrem să îl transmitem copiilor din grija noastră. Să știe că sunt importanți, că ziua lor de naștere este special și că ei, așa cum sunt, poate cu trecutul lor dureros, cu povești greu de descris, chiar ei,sunt importanți, iubiți și merită mai mult decât pot ei visa vreodată. Unul din lucrurile importante pe care le putem oferi copiilor noștri, este SPERANȚA.


 Acest sentiment am dorit sa îl transmitem și de această dată de ziua lor de naștere. Mai mult decât petrecerea pe care am organizat-o, cu jocuri, povești, concursuri, premii, tortul delicious şi bineînțeles cadourile mult dorite, am vrut ca ei să știe că sunt valorosi, importanți și iubiți.


Suntem mulțumitori în primul rând lui Dumnezeu, că ne-a dat astfel de familii care se îngrijesc de copilașii noștri, pentru resursele necesare pentru a-i putea îngriji, și nu în ultimul rând, suntem mulțumitori vouă, celor care ați rămas cu noi “pe câmpul de luptă”…

Mulțumim pentru sprijinul vostru în toate!

Gabriella Simon
Coordonator Plasament Familial

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

"NU VOI LĂSA CA POVESTEA LOR SĂ SE TERMINE ASTFEL"

"CHIAR ACUM   TU AI PUTEREA PENTRU A SPUNE: „NU VOI LĂSA   CA POVESTEA LOR SĂ SE TERMINE ASTFEL” Acest lucru a făcu...