joi, 26 iulie 2018

O săptămână de tabără binecuvântată

În ultima săptămână a lunii iunie am fost binecuvântați să avem echipa Providence din Texas cu noi. Aproape 80 de copii din casele de de tip familial din Sancrai și Santana, cu vârste între 5 și 18 ani, au participat la activitatile noastre din cadrul taberei de zi.

Am împărțit copiii în echipe într-un mod diferit față de anii trecuți, pe grupuri de copii de vârste total diferite, pentru că tema săptămânii a fost să avem grijă unul de celălalt. Lecțiile vorbeau despre a arăta dragostea noastră prin a fi exemple, prin viața noastră, în viața de zi cu zi, subliniind faptul că cei mai mici urmează exemplul celor mai mari.

De luni până miercuri copiii au avut diferite competiții în echipă, lecții de studiu, lucru manual și activitati de timp liber.Pe parcursul tuturor activităților, copiii au avut parte de dragostea și grija oferită de voluntarii americani și români  precum și de angajații noștrii care lucrau cu ei.
Joi am plecat într-o excursie la Rasnov, unde am vizitat Cetatea Râșnov și ”Dino Park” (un parc de distracții cu și despre dinozauri), astfel toți copiii au avut ocazia să vizioneze un film 3d, să participe la activități meșteșugărești creative și să vadă și să învețe despre dinozauri. După ce am vizitat parcul, am luat prânzul împreună într-un restaurant. A fost o experiență de neuitat pentru copii.

Suntem extrem de recunoscători echipei Providence pentru această săptămână atât de specială pentru copii. Fiecare îmbrățișare pe care ați dat-o acestor copii, fiecare secundă pe care ați petrecut-o cu ei a influențat viața lor și chiar dacă nu veți ști niciodată, ați putea fi acea persoană care le-a arătat acestor copii că sunt valoroși și iubiți și că în ciuda circumstanțelor în care se află și ei pot deveni oameni de succes.

Continuați să vă rugați pentru copiii din casele de tip familial de stat ca protecția lui Dumnezeusă fie peste ei. Rugați-vă și pentru cei care lucrează cu ei (personalul nostru și angajații caselor) pentru ca aceștia să poată să le ofere dragoste, răbdare și empatie.

Eunice Tinca – Fundatia LOC

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

"NU VOI LĂSA CA POVESTEA LOR SĂ SE TERMINE ASTFEL"

"CHIAR ACUM   TU AI PUTEREA PENTRU A SPUNE: „NU VOI LĂSA   CA POVESTEA LOR SĂ SE TERMINE ASTFEL” Acest lucru a făcu...